2008. május 27., kedd

Szabadság, nyaralás, fesztiválok ...

Végre utánanéztem, hogy mi lesz BalatonSoundon, meg mikor. Az egész júli 10től 13ig tart majd, bár én nem akarok minden napra menni. Az elsőre aszolút nem, az nem igazán érdekel. No de a második nap! Amit néztem, hogy jó lenne eghallgatni, ott lenni, az úgy néz ki, hogy Quimby, majd valamelyik szinpadon Massive Attack, és ami a leginkább érdekel, az LTJ Bukem & Mc Conrad. A végén levezetésképpen Anima Dj SET, de az már télleg csak levezetés. A 3. nap már nem annyira érdekel, ott nem láttam nagyon olyan fellépőket, akik miatt arra a napra bemennék. Aztán ott van az utolsó nap, akik érdekelnének, az Fatboy Slim, Karányi, Anima Sound System, Fine Cut Bodies, esetleg még Dj Hype, bár róla fogalmam sincs, hogy kiféle-miféle, milyen zenét csinál. Mindenesetre ha az a nap is érdekel, akkor ki kell vennem 1 nap szabadságot, de lehet, hogy akkor már kiveszem mind3 napot, ami akkor kezdődik. Lenne 9 nap semmittevésem, illetve kikapcsolódás pihenés. De most vissza a kezdőtémához, BSF. Lehet, hogy jó lenne az egészen ott lenni, de az sok pénzembe kerülne. A napijegy 8eHUF, az 3 nappal számolva 24eHUF. Ez rengeteg. Ezért nem akarok 3 napra menni. Persze van még üdülési csekkem, meg ajándékutalványom, amit elfogadnak elméletileg, de attól még mindíg kellene 1-2 napot fizetnem kpval. Plusz még a költőpénz, amit ott fogyasztok, eszek, iszok, meg az utazás. Mondjuk azt le lehet redukálni azzal, hogy esetleg stoppal megyek. De ez még a jövő zenéje, ezt majd eldöntöm akkor. Ha belegondolok, igazából ez nem valami vgyálom, hogy „de jó lenne elmenni BSFre”, hanem eldöntöttem, hogy el fogok menni. Csak idejében kell közölnöm a kolegákkal,  főnökökkel, hogy számítsanak rá, tudjanak a pótlásommal, helyettesítésemmel foglalkozni. Ezt jövő 7en meg is kell tennem, amikor nappalos leszek.

Szigetet még nem tudom, még nincs kiírva a program, csak a fellépők névsora, mármint az eddig ismertek. Ez így kevés egyelőre. Aztán lehet, hogy oda el se megyek. De ez is még messze van, valamikor augusztus eleje, vagy közepe táján.

Aztán jönnek még a nyári fesztiválok Pécsett, ott is körül kellene néznem, hogy mik lesznek, milyen programok, mi az ami érdekel, stb. Bár valahol kezd unalmas lenni ez is, minden évben ugyanaz a program, csak kicsit más a körítés mellé. Azért nem árt, ha utánajárok.

No de most idő van, kell menni kajálni. Éhes vagyok. Éljen az üzemi koszt!

Nincsenek megjegyzések: