2008. július 2., szerda

Tervezem a Pénteket ...

Remélem, hoy még a 7en utalják a fizetést, és nem pénteken, hanem már holnap. Mert akkor mér pénteken én is hozzáférek. Valszeg nem fogok lefeküdni, ha hazaérek, hanem kaja, zuhany, és kávé után elkezdem dolgaimat végrehajtani. Le kell mennem a Postára, postafiókot akarok nyitni. Valszeg a közeljövőben többször is előfordulhat, hogy neten keresztül megrendelek valamit, és nem postén kapom meg, hanem mondjukfutárszolgálat fogja hozni. Sajnos Apámbam nem bízhatok meg ezen a téren, mert mi van akkor, ha elalszik, és nem hallja meg, hogy megérkezett a futár? Vagy valami hasonló? Sajnos a múltkori eset bebizonyította, hogy nem biztos, hogy helyes dolog rábízni az ilyen dolgok kezelését. Tehát postafiók nyitása, jelenleg folyamatban van az is, hogy akár telefonon, vagy online módon tudjam kezelni a pénzügyeimet, ez megen csak az online vásárlási szokásaimat erősíti, támogatja. Meg egyáltalán. Azon is gondolkodok, hogy mivel hamarost lejár a bankkártyám, teljesen újat kellene csináltatnom, és akkor már legyen az Visa. Ez majd valamikor július közepén lesz esedékes, addig még meggondolom. Pécsre is be kell mennem utána, be kell fizetnema számláimat, leginkább az elmaradottakat, a régebbieket. Nem leszek igazából gondban, vannak tartalékaim, amik segítségével meg tudom oldani.

Ha ezekkel megvagyok, akkor jöhet a nap legfontosabb részére való készülődés. Úgy döntöttem, hogy pénteken este szalonnát akarok (és fogok) sütni. Ott vannaka nyársaink, kell venemvalami jobbfajta háziszalonnát, esetleg krumplit, hagymát, este keresni valami jó helyet tüzgyújtásranálunk, aztán már csakel kell kezdenem. Ja,meg veszek 1-2 üveg másfélliteres Sopronit. Méltó befejezése lesz ennek a 3 nap éjszakás sorozatnak. Ja, azért kellnálunk keresni tüzrakóhelyet, mert nem akarom öcséméknél csinálni. Ha nálunk lesz, akkor szívesen maradok kint utána a tüz/parázs mellett még a sötétben. Most ehhez van kedvem, és hangulatom, és akkor miért ne tegyem meg? Miért ne valósítsam meg ezt a vágyam? Hiszen semmiféle nehézségbe nem kerül igazából.

Szombatra is kezdenek körvonalazódni a teendők, remélem az én kedvem, és akaratom szerint fog alakulni, legalábbis az engem érintő részek. Ha nem lesz extrém meleg, az az igazi gatyarohasztó hőség, akkor lehet, hogy dél körül elindulok kicsit kiréndulni Kisújbánya, meg az a környék felé. Nem akarok megen egész nap otthon lenni, vagy a ház környékén, de Pécsre sincs kedvem bemenni, csak azért, hogy csináljak valamit.

Veszek magmhoz némi kaját,minimálisat, mert ugye nem kajálni megyek az erdőbe, kell még innivaló, de az bőven, viszem fényképezőmet, és a „Vándorbotomat”. Bár ezt még meglátom. Ahogy az egészet még majd meglátom,mármint a szombati napot. De ahhoz, hogy ezeknek az eseményekneka közelébe kerüljek, még másfél napot végig kell várnom, még másfélmüszak visszavan ...

Nincsenek megjegyzések: