2011. február 2., szerda

I going to Bulgaria ...

Jövő 7végén (febr. 11-13.) lesz egy nagyszerű program, Dénes András, és Szilágyi Robi utazótanítók Bulgáriában fognak tanítani, egészen pontosan Russe-ban. Ami még nagyszerűbb, hogy lehet velük utazni, több kisbusz is fog indulni Mo-ról. És ami esetemben a feltételek, körülmények szerencsés együttállásának köszönhető, hogy én is tudok menni velük. Mikor előszőr hallottam róla, akkor volt egy kis félreértés, és azt hittem, hogy 1 héttel később lesz, és akkor nem tudok menni, mert vasárnap már dolgozok. De tegnap tisztázódott az időpont, így most örülök.
Az egész út, és részvétel nem fog sokba kerülni, de ez nem is nagyon érdekel, maga az élmény, ami miatt akarok menni, a tapasztalás, és a kicserélődés, ami motivál. Ha minden igaz, eléggé nemzetközi lesz a hangulat, mert Görögből is sokan mennek majd. Meg még nem tudom. A lényeg az, hogy megyek, jól fogom magam érezni, utazni fogok (ez egyik kedvenc tevékenységem), és egyébként is! Elhatároztam korábban, hogy lehetőség szerint minnél több programban, rendezvényen, utazásban veszek részt, és ehhez tartom is magam. Sajnos munkarendem ebben néha akadályoz, de ezen már dolgozok, hogy változzon.
Majd viszem magammal fényképezőgépem, feltöltött aksikkal, üres memóriakártyával, és bőszen csinálok sok képet, bízok benne, hogy majd sikerül a hangulatot átadni.
Most nincs mást tenni, mint türelmesen várni, hogy eljöjjön a jövő 7 péntek délelőttje, amikor is indulunk.

Nincsenek megjegyzések: