2011. január 30., vasárnap

Jövőkép ...

A 7en megkaptam azt a telefonszámot, amire már hónapok óta várok. Külföldi, egészen pontosan olaszországi melóval kapcsolatos, és állítólag megbízható kapcsolatról van szó. Vagy mi. A végén még sikerül kiutazni, ha tényleg működőképes dologról van szó. Állítólag szegedi illetőségű közvetítőről van szó, tehát ha úgy alakul, le kell majd utaznom oda egyeztetés végett. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz.
Ez persze elég konkrét irányba tereli a dolgok menetét. Így kevesebb az esélye, hogy az adóvisszatérítésből laptopot veszek, de igazából csak a vásárlás időpontja csúszna. Más kérdések viszont egészen más fényben tűnnek fel így, és el kell gondolkodnom, hogy mi az, ami etikus, amit megtehetek. Érdekes lesz. Hm. Azért az se semmi, hogy ahogy egyre erősebben fogalmazom meg kívánságaimat, és a lehetőségek sorra jelennek meg a térben. Bár így reagálna a tér minden kívánságomra. Persze lehet, hogy már reagált, csak nem vettem észre még. Fene se tudja. A merev elképzelések, és az elhomályosulások lehetnek az oka :)
Mindenesetre ezt szem előtt tartom, és igyekszem, hogy sikerüljön kijutnom dolgozni. Persze az is jó kérdés, hogy hogyan? Nem vagyok egyedül ezzel a témával, más ismerősöm is menne külföldre, van aki konkrétan ugyanezen a módon akar munkát találni. Fel is vetette, hogy mi lenne, ha együtt mennénk, mert ő nem akar egyedül menni. Van olyan régi barátom, aki szintén menne külföldre, de még nem szóltam neki erről a lehetőségről. Személy szerint nem vagyok benne biztos, hogy szívesen mennék ismerősökkel, bár lehet, hogy igazából semmit nem befolyásolna. Lehet, hogy ez is csak egy merev elképzelés. Nem tudom. De azt tervezem, hogy minél előbb lelépek a jelenlegi melóhelyről, úgyhogy mielőbb fel kell vennem a kapcsolatot a munkaközvetítővel. Nem akarok már túl sokáig az IBInél dolgozni, rossz hatással van rám. Még szerencse, hogy a meditációval sikerül valamelyest ellensúlyoznom a negatív hatásokat.
Ami miatt még nem vágok bele az egészbe, az az, hogy nem tudom, mennyi pénzem lesz. De ez is hamarost kiderül, még a jövő 7 folyamán, legkésőbb az azt követgő hét elején. Utána azonnal el kell kezdenem szervezkedni. Még talán haveromnak is szólok, nem tudom.

Nincsenek megjegyzések: