2013. november 6., szerda

Újra itt van!

Az elkövetkező napokban megint keveset fogok itthon tartózkodni. Ma kezdődik az éjszakás, tehát szinte csak aludni, kajálni jövök haza. Pénteken meg megjön a fizu, kell számlákat fizetni, és ha minden jól megy, akkor tudok venni új kabátot is (legyen értelme is a sok októberi túlórának).
Aztán jön szombaton Láma Ole! Gyanítom, hogy már pénteken megkezdődik a nyüzsgés, pedig a programok csak szombaton kezdődnek. Leginkább centrum nap, centrum találkozó lesz, belsős program. Meglátom, hogy mi lesz, mit fogok csinálni, hova fogok kapcsolódni. Szombat napközben főleg gyakorlás, meg készülődés lesz, este a Láma tanít, gompát avat, aztán buli. Faja napnak ígérkezik.
Vasárnap lesz a nyilvános tanítás, az egykori Sport Max-ban, a Csörsz utcában. Gondolom, hogy a szokásos bevezető tanítás, általános fogalmak, stb., majd kérdések-válaszok a menetrend, a végén meg áldás. Ki tudja, meddig tart majd a nap (volt rá példa, hogy hajnali 3kor volt a vége.
Nemrég tudtam meg, hogy még hétfőn is BP-en lesz Ole, mert programja van diákokkal. A máik infó tegnapról származik, miszerint legközelebb '14. március 25-én jön Magyarországra. Hogy mi lesz nyáron, azt még nem tudom, az is kiderül hamarosan.

Nincsenek megjegyzések: