2012. június 16., szombat

Erősödő gondolatok ...

Ahogy telnek a napok, és ezzel együtt a várakozás, egyre erősebb bennem az elhatározás, hogy igenis el kell menni külföldre, mert itthon nem tudok mit kezdeni. Most nem konkrétan a jelenlegi állapotomra, helyzetemre gondolok, hanem úgy általánosságban. Mindenre. Mert az van, hogy a szakmámmal a maximum, amit meg tudok keresni itthon, legjobb esetben 150 eHUF. Tudom, ez jóval több, mint amit sokan keresnek, de ez akkor se van jól. Persze, ebből az összegből meg lehet élni, elég jól, tulajdonképpen, de félrerakni nem biztos, hogy mindig lehet belőle. Vagy ha lehet is, jön egy hirtelen helyzet, és 2-3 hónap alatt elmegy az egész. Illetve az még a megoldás, hogy tudok félretenni, de akkor nagyon spártai körülmények között kell élni.
És nem csak rólam van szó. Nem csak magam miatt akarok kimenni. Ha külföldön dolgoznék, akkor tudnám Anyukámat segíteni anyagilag, mert ő sem van valami rózsás helyzetben. Miatta sokkal jobban aggódok. Mert jelenleg nem tudok segíteni neki. De ha lesz munkám itthon, akkor sem.
És még egy fontos szempont. Szeretnék utazni. sokat. Sokfelé. Szeretnék már egyszer (legalább egyszer, de inkább többször) eljutni Spanyolországba Karma Guen-be. Az EC-be. Elmenni egy India-túrára, nepálba. És még megannyi helyre. Kurzusokra, tanításokra. Ez olyan nagy igény lenne? Nem hiszem ...

Nincsenek megjegyzések: