2013. február 27., szerda

Lot of time ...

Tegnap délután bejelentették, hogy csoportos létszámleépítés várható 1 hónap múlva. Ha nem változik semmi, akkor március végén megkezdem felmondási időmet, ami április végén jár le. Szóval addig kell munkát találnom. De legalább ez idő alatt sem kell bent, melóhelyen unatkoznom, mert állásidőre raktak.
És ha már van időm, kezdenem is kellene vele valamit. És akkor itt jön a kérdés, hogy mit kezdjek a hirtelen rám szakadó rengeteg idővel? Tanulva a tavalyi hasonló időszak eseményeiből, hibáiból, most normálisabban kell hozzáállnom mindenhez. Először is, a legfontosabb, hogy vissza kell térnem a rendszeres gyakorláshoz. Minden nap végezni fogom a leborulásokat, egészen addig, amíg nincs meg a kötelező 111K. Akár naponta többször is fogom csinálni, ha bírom. És tudom, hogy bírom, csináltam már máskor is. És ha megvan a szükséges, akkor is folytatni fogom, minden reggel/délelőtt valamennyit (min. 1 kör). Az elmúlt stresszes időszakot nem kezeltem a legjobb módon, és ez köszönhető annak, hogy hanyagoltam a gyakorlást.
Munkakeresés az alap, az lenne a legjobb, ha április elején már lenne munkám, tudnék dolgozni. Szükségem van a pénzre, hogy fent tudjam tartani az megélhetésemet, és ki tudjam fizetni a tartozásaimat. Arról nem is beszélve, hogy idén is lesz Becskén kurzus, amire jó lenne elmenni, és akkor még ott van az a terv is, hogy el akarok menni Bulgáriába Phowára. Több okból is. Egyrészt régen voltam már, ez mindenképpen egy hasznos gyakorlat, amit érdemes időnként gyakorolni, - főleg ha a Láma erőterében történik ez - , meg egyéb önös érdekek is közrejátszanak. Még. Bízok benne, hogy még akkor is aktuális lesz az utóbbi. De ez hamarost kiderül.
Persze nem lehet csak meditációval, és álláskereséssel tölteni az időt. Az utóbbi időben sokat gondolkoztam azon, hogy mit kellene tanulnom? A fotózás még mindig prioritást élvez, szóval lehet, hogy megint nekiállok képeket csinálni. Ami még érdekel, az a vizuális effektek szerkesztése zenéhez, bár nem nagyon van sejtésem, hogyan kezdjek neki. Tulajdonképpen ez is régóta érdekel. És amivel szintén kell foglalkoznom, az az angol. Gyakorolnom kell azt is, mert habár elég sok mindent megértek, a beszéd az még akadozik. De ez csak gyakorlás kérdése. Amúgy nem tudom, hogy mit kellene tanulnom, ami esetleg a későbbiekben is hasznos lehet. Majd megkérdezek pár ismerőst, hogy mi a véleményük ...

Nincsenek megjegyzések: