Ismét sikerült bővítenem a listát, amin azok az ételek szerepelnek, amiket meg tudok csinálni. Megfőztem életem első bablevesét, és a tesztalany (lakótárasam) szerint is jó volt, kisebb dolgoktól eltekintve, mint a megfelelő sómennyiség (majd legközelebb többet rakok bele), illetve a babérlevél (nem volt).
Másrészt csináltam krumplis lepényt (ismertebb nevein tócsni, lepcsányka, stb ...), ami elsőre szintén nem lett rossz, itt is a sóra kell majd figyelnem. Gyakorlás teszi a mestert, elvégre. Örülök annak, hogy szeretek, és tudok főzni. Jó érzés egyrészt az, hogy amit főzök, az általában jó lesz, és az is jó, amikor pozitív visszajelzést kapok.
Élményblog. Egy gyakorló buddhista tapasztalásai ...
2014. február 11., kedd
Főzőcske ...
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése